Spalatorii textile - Horeind Spalatorii textile si echipamente moderne

MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA MG 6

MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA MG 6
MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA MG 6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA MG 6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA MG 6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA MG 6
 

Descriere produs:


Noile masini 200 G reduc umiditatea reziduala

Masinile de spalat din seria MG 6 sunt masini rigide (care necesita fixare in pardosela) cu viteza inalta de centrifugare. Gratie unei viteze de centrifugare de 750 r.p.m. si a unui factor de 200 G, ele reduc umiditatea reziduala cu 10-25% in comparatie cu alte masini de spalat rigide dotate cu un factor G inferior.

Acestea sunt disponibile in urmatoarele capacitati (raport 1:9): 14 kg (MG-613), 19 kg (MG-617) ┼či 25 kg (MG-623).

Exista doua versiuni de control, ce asigura exact tipul de spalare de care are nevoie fiecare tip de produs textil si fiecare client.
CONTROL LOGI PRO: este proiectat pentru spalatoriile comerciale. Dispune de 25 programe si permite programarea tuturor parametrilor de spalare. Este dotat cu functia JUST IN LOAD, ce adapteaza consumul de apa si timpul de dozare proportional cu greutatea incarcaturii si programul selectionat.

CONTROL COIN: pentru spalatoriile cu self-service, dispune de 4 programe foarte usor de utilizat care pot fi modificate individual.
Optiuni de plata: VENDING; CONTROL MONEDA, BUTON-PULSATOR.