Spalatorii textile - Horeind Spalatorii textile si echipamente moderne

MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6

MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6
MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE, FARA FIXARE - SERIA HS6
 

Descriere produs:Echipament „Verde”, inteligent si usor de utilizat.


Ofera clientilor sai masini de spalat rufe cu cea mai buna lavabilitate si furnizeaza proprietarilor lor o calitate maxima a spalatului, rentabilitate, productivitate si o forma de gestionare simpla si usoara.

Acesta a fost laitmotivul care a permis companiei Girbau dezvoltarea seriei HS-6.

Masinile de spalat rufe seria HS 6 sunt cu viteza inalta de centrifugare si 100% Fara fixare, nu necesita ancorarea in pardoseala si ating viteze de centrifugare de cca 1000 r.p.m.

Sunt disponibile cu urmatoarele capacitati (raport 1/9) : 9kg (HS-6008), 14 kg (HS-6013), 19kg (HS-6017), 25kg (HS-6023), 44kg (HS-6040), 63 kg (HS-6057), 122 kg (HS-6110).


CONCEPTIE ERGONOMICA SI SIGURA

Conceptia estetica a Seriei HS 6 are ca scop doar o simpla realizare mai agreabila a mediului. Pe durata proiectarii, criteriile de ergonomie si securitate au fost luate in considerare. De exemplu, colturile rotunjite pentru evitarea accidentarii operatorilor care se pot lovi accidental de masina de spalat si facilitarea activitatii de curatare a masinii de spalat.

La modele HS-6057 si HS-6110, un sistem optional de basculare (sistem TILT) permite realizarea operatiilor de incarcare si descarcare intr-un mod foarte usor. Sistemul TILT nu este doar foarte eficient, ci si practic, deoarece nu necesita intretinere sau spatiu aditional.


Seria HS-6 incorporeaza :

- MDS (Resorturi multidirectionale) : Permit ciclulri de centrifugare cu viteze mai mari de 350 G de maniera silentiosa si foarte stabila.

- GDRIVE : Sistem electronic ce permite un tratament optim pentru fiecare tip de tesatura.

- AQUAFALL : Orificiile in palele tamburului permit intrarea aditionala de apa sub forma de cascada – crescand actiunea de curatare si reducand durata ciclullui de clatire.

- AQUAMIXER : Mixarea apei calde cu apa rece ce permite obtinerea unei precizii mari a temperaturii baii.
- JUST IN-LOAD : Permite calculul automat al cantitatii de apa si timpul de dozaj necesar pentru obtinerea concentratiei de produse chimice adecvate in conformitate cu programul selectat si greutatea incarcaturii.

- EASY LOAD : Sistem de ajutor pentru operatiile de incarcare si descarcare a masiniilor de spalat de capacitati mari. Aceasta optiune este aplicabila la modelele HS-6057 si HS-6110.

- WET CLEANING READY : Modelele HS-6013, HS-6017 si HS-6023 cu control Inteli, afisat cu logo distinctiv. Controlul Inteli permite acestor masini de spalat de a efectua de la procese de spalare intensive pana la procese de spalare extrem de delicate pentru spalatul lenjeriilor delicate cum ar fi lana.


Controale
pentru spalatoriile self-service, comerciale sau procese profesionale.

Seria HS6 este disponibila in trei variante de control ce permit a raspunde nevoilor de spalare.

COIN : HS-6008 –HS- 6017- HS-6023
Pentru spalatoriile self-service. HS- 6017 dispune de 4 programe modificabile de maniera individuala. Sistem de plata prin monede sau jetoane. Optiunea ceas va permite a programa pretul in functie de ora din zi si program.

LOGI : HS-6008 – HS- 6017– HS-6023
Pentru spalatoriile comerciale.

Dispune de 8 programe modificabile de maniera individuala.

Optiunea ceas va permite programarea pornirii la ora dorita. Dispune de modul anti-sifonare, racire progresiva selectionabila, si de un sistem de verificari erori si mesaje alerta.

 

 

INTELI : HS-6013 – HS-6017 – HS-6023 – HS-6040 – HS-6057 – HS-6110

Permite posibilitati infinite de programare (20 programe predefinite si 79 libere).

Este controlul ideal pentru procese profesionale, inclusiv Wet Cleaning, Goretex, etc.

Controlul Inteli va permite a salva programe pe cardul de memorie si de a le copia pe alte masini de spalat. Sistemul de iconite dezvoltat de Girbau fac programarea mai rapida si mai usoara.