Spalatorii textile - Horeind Spalatorii textile si echipamente moderne

MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA ASEP

MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA ASEP
MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA ASEP
 

Descriere produs:


MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE MODEL ASEP 16/22/27/33/49/67 .

 

 Masini potrivite pentru a spala si igieniza toate tipurile de lenjerie utilizate in spitale, clinici, case de odihna. Sistemul de usi opuse, impreuna cu bariera sanitara impiedica orice contact intre lenjeria murdara si lenjeria curata.

Instalarea corecta trebuie facuta amplasand masina printr-un perete despartitor. Acesta permite operatorului sa introduca lenjeria contaminata si murdara, neexistand posibilitatea sa intre in contact cu lenjeria curata. La sfarsitul ciclullui de spalare, faza de descarcare a lenjeriei curate si sterilizate este realizata pe partea opusa peretelui, prin deschiderea celei de a doua usi. Pe durata acestei faze, un dispozitiv de securitate, mentine usa de incarcare inchisa, astfel permite descarcarea tamburului intr-un mod sigur si fara sa contamineze spatiul.
Masini cu o constructie sigura si puternica, cu o mare usurinta in utilizare. Tamburul, cuva si usile de incarcare si descarcare din otel inox.
Sistemul de suspensii vectoriale in unghi drept si utilizarea transmisiei prin convertizor asigura o buna stabilitate pe durata fazei de centrifugare, ce atinge 900 sau 1000 rpm in concordanta cu capacitatea; aceasta reduce considerabil transmisia de vibratii la sol si in consecinta nivelul de zgomot.

Computer DANA 1500. Toate operatiile sunt realizate prin computer microprocesor Dana 1500. Prevazut cu 5 programe pre-inregistrate in memoria sa, si cu posibilitatea de a memora alte 25 programe, direct pe acelasi computer sau prin intermediul unui PC. Programarea si vizualizarea programelor este foarta simpla. Monitorul afiseaza toate operatiile in executie si timpul ramas pana la sfarsitul ciclullui. Sfarsitul ciclullui este urmat de un semnal acustic.
Tamburul.
Constructia si dimensiunile tamburului permit reducerea consumului de apa si energie, atingerea unui raport foarte bun de umplere si o excelenta calitate a spalatului ce poate fi executata prin introducerea in masina de detergenti, dezinfectanti, sterilizante, in stare lichida sau pulbere. Usa cu dimensiuni mari si lungimea considerabila permit o foarte rapida incarcare si descarcare.
Seria ASEP 2000 este de asemenea prevazuta cu un sistem automat de inchidere a tamburului pe durata fazei de incarcare si descarcare a lenjeriei.
Usile sunt prevazute cu un sistem de inchidere electromagnetic ce nu permite deschiderea in timpul lucrului.

Pozitionarea tamburului este automata si se schimba daca se deschide usa utilizata pentru lenjerie murdara sau usa pentru lenjerie curata.
Intrerupator electric deconector, conform normelor CE ( Comunitatea Europeana).
Incalzirea electrica (E), gaz metan (G) sau abur (V).
Intretinerea este foarte usoara, datorita unei bune pozitionari a componentelor.