Spalatorii textile - Horeind Spalatorii textile si echipamente moderne

MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA MEDIE DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA MS 6

MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA MEDIE DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA  MS 6
MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA MEDIE DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA  MS 6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA MEDIE DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA  MS 6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA MEDIE DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA  MS 6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA MEDIE DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA  MS 6 MASINI DE SPALAT RUFE CU VITEZA MEDIE DE CENTRIFUGARE, CU FIXARE - SERIA  MS 6
 

Descriere produs:

 

Masinile de spalat din Seria MS 6, aduc utillitatorilor, experienta si inovatie.

 

Seria MS 6, masini de spalat rufe cu cea mai buna lavabilitate, ce ofera proprietarilor lor o calitate maxima a spalatului, rentabilitate, productibilitate si o forma de gestionare simpla si usoara. 

 Acesta a fost laitmotivul care a permis companiei Girbau dezvoltarea seriei MS 6.

Seria MS 6 necesita ancorarea in pardoseala, atigand viteze de centrifugare de pana la 600 rpm, fiind disponibile cu urmatoarele capacitati (raport 1/9): 11kg (MS-610), 14 kg (MS-613), 19 (MS-617) si 25kg (MS-623).

 CEA MAI BUNA LAVABILITATE DE PE PIATA

Girbau a plecat de la principiul ca ameliorarea fiecarui factor care influenteaza procesul de spalare (actiunea mecanica, actiunea chimica, timp si temperatura) impreuna cu o gestiune eficienta a apei, pot conduce la obtinerea de masini de spalat cu cea mai buna lavabilitate de pe piata. In plus la aceasta provocare a fost proiectarea celor mai productive, profitabile, robuste, usor de utilizat, ergonomice si ecologice masini de spalat.

Cele mai importante caracterisitici ale Seriei 6 in raport direct cu procesul de spalare (Diagrama Sinner) sunt:

 

 

Actiunea mecanica :
- Raportul intre adancimea si diametrul tamburului masinii de spalat seria MS 6 garanteaza o actiune mecanica optima.
- Girbau a realizat un studiu asupra vitezelor periferice in cautarea vitezei optime de deplasare a palelor care agita rufele. Astfel s-a obtinut cea mai buna actiune mecanica posibila, ce asigura indepartarea unei cantitati maxime de murdarie.
- Sistemul Aquafall (pale perforate) : un numar de orificii exterioare mari pe partea posterioara a palelor si rotatia tamburului produc o actiune de pompare si genereaza un jet de apa la trecerea fiecarei pale.

Efectul rotii de apa permite intrarea de apa aditionala si imbunatatirea clatirii.

Temperatura :
- Noile masini de spalat incorporeaza sistemul Aquamixer, o mixare a apei calde si a apei reci.

Acest lucru permite obtinerea temperaturii dorite in mod rapid si cu maxima precizie. (+/- 2%C).

Timpul :
- Noile controale Coin (pentru self-service), Logi (pentru spalatorii comerciale) permit adaptarea programelor de spalat in functie de cerintele utilizatorului, pentru obtinerea de procese rapide corespunzatoare fiecarui tip de tesatura tratata.
- La sfarsitul ciclullui de stoarcere, toate masinile de spalat Seria MS6, poseda o frana si o deschidere instantanee a usii, eliminand astfel timpi morti si imbunatatind productivitatea.

Actiunea chimica :
- Produsele chimice nu intra in contact direct cu lenjeria, ci sunt diluate in prealabil intr-un dispenser. Dilutia prealabila asigura ca tesatura primeste un tratament corespunzator.
- Dispozitia compartimentelor in dispenser urmeaza logica procesului de spalare, evitand confuzia.
- Masinii de spalat seria MS6 incorporeaza 4 dozaje externe.
- Ozon : toate masinle Seria MS6 sunt pregatite pentru a lucra cu procesele ozon, necesitand optiunea garnitura Viton.

Apa :
Cei patru factori precedenti necesita o buna gestiune a alimentarii apei ca element de dilutie.

Girbau a optimizat utilizarea apei prin :
- Distanta minima intre tambur si cuva : ce permite o capacitate considerabila a inmuierii cu niveluri mici de apa.
- Absenta camerei pentru rezistentele de incalzire : evita un volum impropriu de apa la fiecare umplere.
- Evacuarea apei imediat langa iesirea cuvei in partea statica : minimilizeaza volumul de apa intre cuva si evacuarea apei, si evita deteriorarea valvei cauzata de vibratii.

Necesita mai putina apa in corespondenta directa cu reducerea consumului de detergent pentru aceeasi concentratii, reduce consumul de energie termica pentru acelasi temperaturi si reduce timpul de umplere.
In plus, Gdrive Girbau (control integral al acceleratiilor, vitezelor si dezechilibrelor) reprezinta o mare economie de energie motrica.


ERGONOMIE SI ECOLOGIE

Optimizarea resurselor utilizate in procesul de spalare, fac din masinile de spalat SERIA MS6, cele mai prietenoase cu mediul inconjurator.

Toate materialele utilizate in fabricatia masinilor de spalat sunt reciclabile.
In plus, masinile de spalat seria MS6 sunt proiectate cu aceeasi robustete ca si seria 4000, recunoscuta pentru excelenta durabilitate si rezistenta.

Prototipurile din seria MS6 au trecut cu succes toate testele de viata la care au fost supuse (de exemplu, au depasit peste 40 milioane ciclulri de spalare).
Ergonomia a fost de asemenea luata in considerare.
Reducerea adancimii tamburului faciliteaza operatiile de descarcare.

 

 

 

CONTROL PENTRU SPALATORII CU SELF-SERVICE, COMERCIALE SAU PROCESE PROFESIONALE.

Seria MS6 este disponibila in doua versiuni de control ce permit sa raspunda la toate nevoile de spalare.
COIN : pentru spalatoriile self-service.

Dispune de 4 programe modificabile de maniera individuala. Sistem de plata prin intermediul monedelor sau jetoanelor. Optiunea CEAS, permite, programarea pretului in functie de ora din zi sau a programului.

LOGI : Pentru spalatoriile comerciale.

Dispune de 8 programe modificabile de maniera individuala. Optiunea CEAS, va permite, programarea pornirii la ora dorita. Dispune de modul anti-sifonare, racire progresiva selectionabila si un sistem de verificari erori si mesaje alerta.