Spalatorii textile - Horeind Spalatorii textile si echipamente moderne

Despre BATTISTELLA

Multumita experientei sale de peste 35 ani de activitate, compania Battistella si-a facut cunoscut numele in intreaga lume. Noi proiectam si comercializam de foarte multi ani, echipamente profesionale si semi-profesionale pentru calcat textile. Astazi, noi producem peste 70 de modele de mese de calcat, generatoare de abur, mese de scos pete, topperi, manechine si prese de calcat.

Marca BG a fost intotdeauna remarcata pentru calitate, functionalitate si respectul pentru normele de securitate. In plus, datorita depozitului sau foarte mare, putem livra echipamentele foarte rapid. In proiectarea noilor modele, departamentul nostru tehnic isi propune sa creeze masini special create pentru clienti care solicita standarde inalte in finisare cu productivitate ridicata, garantarea unui consum minim si performanta maxima. Noi dezvoltam constant modele inovative si imbunatatim si optimizam produsele deja existente, pentru a indeplini cerintele clientilor nostri. Si este intocmai spiritul de inovatie si cercetare tehnologica neintrerupta care fac din Battistella o companie dinamica si in crestere.

Datorita acestei dorinte de reinoire sunt produse deasemenea, masini pentru sterilizare si curatare utilizate in sectorele dentare si cele de prelucrare a bijuteriilor.

Va invitam in showroom-ul nostru din Rossano Veneto pentru a descoperi intreaga gama de produse Battistella.