Spalatorii textile - Horeind Spalatorii textile si echipamente moderne

Despre SILC

ISTORIC

Fondata in 1996 prin Domnul Walter Darini, SILC S.p.A plasata in Jesi, Via Campania, fabrica masini de calcat industriale destinate pentru curatatorii chimice, spalatorii, industria confectiilor si comunitati. In 1985 o noua societate a fost constituita, Fim srl, lider in productia de hote si accesorii pentru decoratia interioara a bucatariei, toate din otel inox.

Fabrica companiei acopera o suprafata mai mare de 10000 m2, ce cuprinde toate sectoarele societatii: de la liniile de productie la birourile administrative si comerciale, prin care trece multa lume, reprezentand inima societatii, ce are servicii tehnice si de proiectare unde se deruleaza activitatea de cercetare si de punere la punct continuu de noi modele si proiecte capabile a satisface exigentele pietii, garantand de asemenea o calitate excelenta si o siguranta absoluta.

STRATEGIA COMERCIALA

Silc, dupa primii ani de activitate concentrati esential in Italia, a dezvoltat rapid activitatea sa pe pietele internationale, obtinand imediat importante succese. Astazi echipamentele de calcat Silc sunt expediate in peste 90 de tari si exportul reprezinta 80% din productia totala. Una din pietele principale este desigur piata europeana. In acest sector, activitatea de export se refera la fel de bine la tarile din comunitatea europeana, cat si la tarile din Europa Orientala.

In particular Spania, Franta si Anglia reprezinta principalele piete din Europa de Vest, in timp ce Rusia, Romania, Republica Ceha si Ucraina sunt astazi pietele cele mai importante, din Europa de Est. Pe de alta parte, activitatea comerciala Silc este foarte intensa in tari mediteraniene, dintre care cele mai importante sunt Egipt, Maroc, Tunisia, Turcia, Liban, Grecia si Israel. Alte piete importante pentru Silc sunt tarile din peninsula araba, Arabia Saudita, Emiratele Arabe, Kuveit si diferitele tari din Orient cum ar fi Indonezia si Vietnam. De asemenea, prezenta echipamentelor Silc, in China este foarte consolidata tara in care functioneaza peste 5000 prese de calcat Silc   -  Masinile Silc sunt prezente de mai multi ani in America de Nord ca si America de Sud. In Cuba de exemplu, cele mai importante hoteluri calca cu masinile Silc.
  

PRODUCTIE

Silc, de la primi pasi si-a bazat activitatea si succesele sale pe realizarea de produse de cea mai buna calitate posibila. Pentru acesta actiune ciclul complet de proiectare si productie, a fost obiectul de mare atentie si grija.

Strategia adoptata de Silc pentru a garanta cea mai buna calitate a masinilor se bazeaza pe doua puncte. Pe primul loc mentinerea in interiorul stabilimentului societatii a tuturor fazelor ciclului de lucru. Acest fapt a permis Silc a avea un control complet pe ciclul de productie, pe calitatea componentelor utilizate si pe produsele finite. Al doilea element al strategiei Silc se bazeaza pe inovatia tehnologica in procesul de productie. Masinile de taiat cu laser, masini de pliat robotizate pentru prelucrarea tablei, posturi automate de sudura, linii automate vopsit reprezinta unele din echipamentele utilizate de Silc si asigura un proces de fabricatie de foarte inalta calitate.


 La sfarsitul procesului de productie, inainte de ambalare si expediere,  masinile Silc sunt supuse unei serii de controale si teste ce garanteaza siguranta absoluta din punct de vedere productiv, functionare si calitate. Un alt aspect important al ciclului de productie Silc se refera la fabricarea masinilor din otel inox. Ambele companii din grupul Silc si Fim, utilizeaza in constructia produselor lor cel mai bun otel inox prezent pe piata.  

RATIUNEA PENTRU O ALEGERE

1. Experienta. Peste 40 ani de experienta in productia si comercializarea masinilor de calcat. O prezenta consolidata in pietele foarte avansate. O atentie constanta evolutiei pietei cu masini de ultima generatie. Un control de calitate integrat pentru selectia componentelor pentru testul final.

2. Gama de produse. Cu mai mult de 50 de modele propuse, Silc poate propune o gama de produse capabile de a satisface toate cerintele de calcat. Mese aspirante, suflante si aburite cu sau fara boiler, manechini pentru spalatorie  si pentru industrie, toppers, prese pneumatice si manuale pentru spalatorie si industrie, masini pentru scos pete la rece sau la cald.

 

PRODUCTIE

Silc propune o vasta gama de masini de calcat capabile sa satisfaca toate exigentele spalatoriilor sau curatatoriilor chimice, industriei de confectii, hotelurilor si comunitatilor in general.

Societatea propune peste 50 de modele si gratie unei vaste game de accesorii cu care este posibil a echipa masinile, fiecare client poate gasi masina ce corespunde mai bine propriilor nevoi.

In acesta sectiune, noi oferim o scurta panorama generala a gamei de modele SILC ( pentru detalii ale fiecarui model consultati sectiunea produse):

• Mese de calcat.

• Generatoare de abur cu fiare de calcat.

• Sisteme de calcat semiprofesionale.

• Masini pentru  scos pete.

• Manechini si toppers.

• Generatoare de abur.

• Mese de calcat la rece.

• Manechin/ Topper “ R-EVOLUTION”.

• Masini speciale pentru pantaloni si sacouri.

• Sisteme de calcat pentru camasi.

• Prese de calcat pentru spalatorii si curatatorii chimice.

• Prese si bancuri speciale pentru industria confectiilor.

In sfarsit, in categoria SILC, se gasesc plasate toate masinile si toate accesoriile ce sunt indispensabile pentru activitatea de calcat, cum ar fi compresoarele, aspiratoarele centrale, fiarele de calcat, etc

Piesele de schimb pentru toate modele citate mai sus sunt disponibile le cerere.

 

Certificari

CERTIFICARE PASCAL DE CONFORMITATE LA DIRECTIVA EUROPEANA PED

Toate boilerele produse de SILC sunt in concordanta cu Directiva Europeana 97/23/CE (uzual se spune standard PED) ce reglementeaza constructia dispozitivelor de presiune. Concordanta boilerelor SILC la standardele PED este verificata si certificata prin Registrul Companiei PASCAL.