Spalatorii textile - Horeind Spalatorii textile si echipamente moderne

Despre REALSTAR

REALSTAR a fost infiintata cu mai bine de 35 de ani in urma si are astazi o fabrica noua la Bologna -  Italia ce se intinde pe mai mult de 8000 m2. REALSTAR este unul din liderii mondiali ce produc masini de curatat chimic utilizand ca solvent percloretilena si hidrocarburile, masini exportate in procend de 95% in lumea intreaga.

REALSTAR a creat o filiala in SUA (Realstar SUA), pentru a avea o atentie mai buna asupra acestei piete importante si o filiala in Austria (Realstar) ce se ocupa cu tarile vorbitoare de limba germana si tarile din Estul Europei. Dupa numerosi ani de dezvoltare constanta a activitatii sale, in care reputatia si pozitia pe piata mondiala a crescut continuu, acum REALSTAR se lauda cu o gama completa de solutii pentru cele mai diverse cereri de curatat chimic, conducand in acest domeniu in termeni de tehnologie, sisteme de fabricatie si proiectare.

REALSTAR, prin dezvoltarea ei continua si a activitatii de cercetare riguroase, si-a exploatat know-how prin crearea unui circuit complet de productie si testare, care monitorizeaza in intregime fiecare faza a procesului de productie. Astazi, mai mult ca oricand, apararea mediului inconjurator in care traim este o prioritate pentru companie in toate sectoarele de productie. Aceasta sarcina este fundamentala si una la care REALSTAR raspunde prin alocarea unor sume considerabile si cu resurse umane pentru probleme de mediu inconjurator.

Aceasta incredintare a condus la crearea unui mediu inconjurator prietenos, de produse de ultima generatie conforme la reglementrile ecologice internationale foarte stricte si care dispun de certificari internationale pentru sanatate si securitatea utilizatorului si protectia mediului inconjurator.

Secretul succesului Realstar consta in alegerea materialelor si componentelor de inalta calitate si in utilizarea celor mai avansate tehnologii, oferind produse cu o siguranta inalta, o fiabilitate exceptionala si un cost de exploatare scazut. Acestea produse au obtinut toate certificatele de calitate si siguranta.

O gama completa de masini profesionale, un considerabil pas in fata, din punct de vedere tehnic si operativ, ce reinoieste reputatia REALSTAR ca inovator in tehnologia avansata cu: performanta remarcabila, reducerea ciclului de uscare, utilizarea flexibila si practica, economie de energie, economie de spatiu, acces usor pentru intretinere si utilizare.