Spalatorii textile - Horeind Spalatorii textile si echipamente moderne

MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA PCH

MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA PCH
MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA PCH MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA PCH MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA PCH MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA PCH MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE SERIA PCH
 

Descriere produs:


MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE CU VITEZA INALTA DE CENTRIFUGARE MODEL PCH 15/25/35/45/63/84/120/140/170/200.
 

 

Masini de spalat cu viteza inalta de centrifugare cu constructie foarte robusta, bariera sanitara cu usa dubla; design mural (incarcare rufe murdare pe o parte si descarcare rufe curate pe cealalta usa). Capacitati de incarcare disponibile de la 15 pana la 200 kg; tambur cu doua compartimente; motor controlat prin convertizor de frecventa; microprocesor programabil PLC MITSUBISHI, sistem de suspensie cu control al dezechilibrelor, efect damping (amortizare) la masinile cu sistem de amortizoare pe gaz si perne de aer care genereaza vibratii minime; dispenser detergent din otel inox cu 4 sau 5 compartimente extractibile de capacitate mare pentru detergenti; masina este prevazuta cu conexiuni pentru detergent lichid; tamburul si cuva din otel inox AISI 304; posibilitate sistem “cooldown”, aceasta evita “socurile termice” pentru rufe delicate.
Sistem Unic Deschidere Usa. Sistemul de deschidere usa la masinile de spalat PCH a fost proiectat pentru a face aceasta operatie extrem de usoara si fiabila.
Acest sistem unic este standard la toate modelele si face diferenta.
Control Microprocesor Programabil PLC. Microprocesorul Mitshubishi seria E utilizat pentru operarea masinilor de spalat asigura flexibilitate si fiabilitate. Pe un ecran mare veti gasi toate informatiile referitoare la functiile de programare, operare si functionare ale masinii.

Ciclurile pot fi personalizate si memorate in masina prin intermediul unui PC sau a unui card de memorie. Cand masina este dotata cu sistem automat de cantarire, displayul afiseaza cantitatea de rufe incarcata in fiecare compartiment al masinii de spalat.
Structura si rulmentii. Conceptul masinilor de spalat cu bariera sanitara PCH este normal de utilizare industriala. Sistemul rulmentilor utilizat si suportul cilindru dublu al tamburului garanteaza o intretinere minima si o viata lunga de utilizare.

Tamburul este de asemenea proiectat pentru a face procesul de incarcare si descarcare mai usor chiar si la masinile de capacitate foarte mare.
Factorul G. Veti fi impresionati sa stiti cat de importanta este forta G.

Toate masinile noastre cu viteza inalta de centrifugare asigura un nivel ridicat de extractie a apei. Prin reducerea drastica a umiditatii reziduale din lenjerie dupa centrifugare, procesul de uscare si finisare va fi mult mai economic, scurt si rapid.