Spalatorii textile - Horeind Spalatorii textile si echipamente moderne

INTELI MANAGER TOOL EXPERT (IMTx)

INTELI MANAGER TOOL EXPERT (IMTx)
INTELI MANAGER TOOL EXPERT (IMTx) INTELI MANAGER TOOL EXPERT (IMTx) INTELI MANAGER TOOL EXPERT (IMTx) INTELI MANAGER TOOL EXPERT (IMTx)
 

Descriere produs:

IMTx

Economia in spalatorie este in mainile tale cu Inteli Manager Tool Expert (IMTx) dezvoltat de Girbau

\"\"

\"\"Mai putin timp pentru programare.

\"\"Economie de apa, energie, produse chimice si timp. Un program pentru fiecare tip de lenjerie.

\"\"Simulator pentru formarea personalului din spalatorie (ISI).

.\"\"Versatilitate a spalatului, de la spalari dificile la spalari de articole delicate.

   

IMTx, partenerul tau de economii


Un bun program de spalare este cel care permite a realiza spalarea ceruta cu consum scazut de timp, apa, produse chimice si energie.
De aceea Girbau a dezvoltat IMTx (Intelligent Manager Tool Expert), un software compatibil cu masinile de spalat Girbau dotate cu control Inteli, ce permite utilizatorului ajustarea parametrilor implicati in procesul de spalare, pentru optimizarea resurselor si pentru obtinerea spalatului adecvat.

 
IMTx afiseaza graficele consumului pentru a optimiza rentabilitatea spalatoriei.

IMTx (Inteligent Manager Tool Expert), care inlocuieste pachetul anterior IMT, faciliteaza programarea la maxim in termeni de profitabilitate a spalatoriei.

 


Caracteristici ale Noului ITMx :

- Crearea si modificarea programelor de spalare pe un display vizual, prezentand programele complete pe un singur ecran.
- Vizualizarea grafica a procesului de spalare al fiecarui program, pentru a intelege ce se intampla in fiecare moment al programului in termeni de nivele apa, timp de spalare, valve, consumul si intrarea de produse chimice.
- Mai multe programe preinregistrate (programe model ca punct de pornire, in functie de selectia tesaturii si gradul de murdarie).
- Include Simulator Inteli (ISI), ce permite utilizatorului sa practice o vizualizare virtuala a ustensilelor de invatare in utilizarea masinilor de spalat seria 6.